Tradiţionale

Paine cu maia, faina de malai si durum...


Buna dimineata tuturor, va doresc o zi frumoasa si insorita de toamna , asa cum se anunta de altfel si pe la noi !
REŢETA INTEGRALĂ AICI:   http://www.simplusibun.ro/

Obleţi prăjiţi in mălai cu mămăligă din mălai integral 

Obletele (sau oblețul) este un peşte de apă dulce, cu dimensiuni asemănătoare şprotului. Are o carne albă, fină, puţin cam fadă. Ca atare, crusta crocantă de mălai şi usturoiul îi prind foarte bine. Dacă sunt mai mari de o palmă (de domnişoară, nu de pescar), va trebui să curătaţi solzii.
Ps: se găseşte acum prin pieţe şi e foarte, foarte ieftin! (6 Lei/kg, Obor)
obleti Obleţi prăjiţi in mălai cu mămăligă din mălai integral şi mujdei
Ingrediente (4 porţii)
500 gr oblete
Un pumn de mălai pt tăvălirea peştelui
Ulei de prăjit, sare, piper
O mămăligă din mălai integral şi un mujdei cinstit

REŢETA INTEGRALĂ PE :  http://sisterskitchen.ro/peste/obleti-prajiti-in-malai-cu-mamaliga-din-malai-integral-si-mujdei/


Specialități - pâine cu măsline - pâine cu bulion și busuioc

   N-am postat de mult rețete de pâine, deși, după cum știți deja, sunt pasionată de modul de preparare al acesteia.
   Pentru că vin sărbătorile și mai ales pentru că mâine e 1 Decembrie, m-am decis să vă prezint alte două specialități, pe lângă pâinea cu nuci și pâinea cu cartofi, care să vă asigure elementul rustic pe masa festivă.
 

   Ingrediente:
Reţeta integrală pe: http://culinary-rainbow.blogspot.ro/2013/11/specialitati-paine-cu-masline-paine-cu.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu